Sterrenhemel auto? Bent u al een tijd van plan om uw auto een nieuwe look te geven? Dan is een sterrenhemel auto een goede keuze. Bij een sterrenhemel auto worden er 400 tot 1200 sterren in het dak van uw auto geplaatst. Nadat de lichten in het dak van uw auto zijn geplaatst, kunt u omhoog kijken naar de hemel die lijkt te fonkelen als de sterrenhemel. 

Het unieke effect van een sterrenhemel auto wordt bereikt door glasvezel draden die op verschillende hoeken en dieptes worden geplaatst in meerdere richtingen. De intensiteit en de helderheid van elke ster kan worden aangepast naar uw wensen. Wilt u dat de sterren wat helderder en intenser zijn omdat u bijvoorbeeld wilt gaan lezen? Of wilt u dat de sterren meer dimmen zodat het een ontspannende sfeer creëert? Dat kan allemaal veranderen naar uw wensen. Voor een sterrenhemel auto is KBG Customz de beste keuze voor u.

Bereken direct je kosten
Bereken direct je kosten

Vallende sterren

Bij KBG Customz hebben wij een passie voor auto’s. Zo zijn wij een van de weinige bedrijven in Nederland die het mogelijk maken om een sterrenhemel in uw auto te plaatsen. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor vallende sterren. Bereken direct de kosten via onze calculator

         Waarom KBG Customz?

Autogordel in kleur 

Bij KBG Customz draait het allemaal om jouw droomauto te realiseren. Om jouw droomauto te realiseren zijn wij dan ook gespecialiseerd in meerdere diensten. Zo kan je jouw autogordel vervangen door een autogordel in kleur. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor het spuiten van velgen, dashboard wrappen, auto wrappen en nog veel meer diensten.

         Waarom KBG Customz?

            ✔Maatwerk
            ✔ Perfecte communicatie
            ✔ Landelijk bekend
            ✔ Hoge kwaliteit

Hoe wordt een sterrenhemel auto geplaatst? 

Om een sterrenhemel in een auto te plaatsen wordt eerst het plafond van de auto gedemonteerd. Vervolgens worden 400 tot 1200+ gaten met de hand geperforeerd. Daarna wordt de RGB toegevoegd. RGB staat voor rood, groen en blauw, ook wel bekend als een glasvezelkabel. De glasvezelkabel bestaat uit haarfijne kabeltjes gemaakt van glas waar laserlicht doorheen wordt geschoten.

Vervolgens gaan wij de sterrenhemel testen om te controleren of alles naar behoren werkt zoals het moet werken. Na het testen plaatsen wij het plafond terug. U hoeft zich geen zorgen te maken om uw plafond, wanneer wij u plafond weer terug zetten zal uw auto er van de buitenkant weer als voorheen uitzien. U zult een compleet andere sfeer beleven in uw auto.

Bij de sterrenhemel auto krijgt u ook een afstandsbediening waar u de sterrenhemel kunt activeren, uitzetten en/of van kleur kunt laten veranderen. Bij de sterrenhemel van KBG Customz krijgt u 64 kleuren waar u uit kunt kiezen. Vergeleken met andere interieur lichten is de hoeveelheid opties die u heeft enorm.

Sterrenhemel auto

Contact

Wil je meer te weten komen over sterrenhemel auto? Of heb je andere vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: 06 24953552 of stuur een email naar: info@kbgcustomz.nl. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar je natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Gezelstraat 24, 2671 BW Naaldwijk.