Check onze nieuwe KBG Key Hangers

Exclusive
Wash & Detailing

Elevate je rijervaring met onze uitgebreide auto was- en detailingdiensten. Ontdek de perfecte balans tussen glans en bescherming, waarbij elk detail met precisie wordt behandeld. Van professionele reiniging tot het aanbrengen van hoogwaardige beschermende coatings, waaronder keramische coating, wij brengen jouw auto naar een ongeƫvenaard niveau van schoonheid en bescherming.

KBG Customz Auto Bodykits
KBG Customz Auto Sfeerverlichting Mercedes Benz

Grondige Auto Detailing

Laat je auto stralen met onze grondige detailingdiensten. Van diepgaande reiniging tot polijsten en waxen, inclusief keramische coating, herstellen wij de glans van je auto en beschermen de lak met hoogwaardige producten.

Ervaar een onberispelijke afwerking die opvalt. Ontdek een ongeƫvenaarde glans met onze grondige auto detailing. Onze specialisten gaan verder dan simpelweg wassen, ze herstellen de oorspronkelijke glans door diepgaande reiniging, polijsten en het aanbrengen van hoogwaardige waxen. Met de toevoeging van keramische coating blijft je auto langdurig beschermd en stralend.

KBG Customz Auto Sfeerverlichting Mercedes Benz

Beschermende Coatings

Optimaliseer de bescherming van je auto met onze hoogwaardige beschermende coatings. Van keramische coating tot duurzame waxen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om de lak te beschermen tegen weersinvloeden, krassen en vervaging.

Behoud de glans en waarde van je voertuig met onze beschermende coatings. Bescherm je investering met onze beschermende coatingservices. Of het nu gaat om keramische coating voor langdurige bescherming of duurzame waxen voor een glanzende afwerking, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Houd je auto in topconditie, beschermd tegen de elementen en behoud zijn waarde.

Interieur Detailing: Verfris en Revitaliseer Je Interieur

Geef je auto-interieur een make-over met onze interieur detailing. Van tapijten tot bekleding, wij bieden een grondige reiniging en bescherming. Ervaar een frisse en revitaliseerde rijervaring.

Ontdek een vernieuwd auto-interieur met onze detailingdiensten. Diepgaande reiniging van tapijten en bekleding zorgt voor een frisse uitstraling. Met onze beschermende behandeling behoud je de nieuwe look en geniet je van een verjongde rijervaring.

Velgen Detailing: Stralende Wielen

Laat je velgen schitteren met onze velgen detailing. Wij verwijderen remstof en vuil, polijsten en beschermen ze voor een langdurige glans. Geef je auto een compleet nieuwe uitstraling.

Geef je auto een finishing touch met onze velgen detailing. Van het verwijderen van remstof tot polijsten, we laten je velgen stralen. Met een beschermende laag behouden ze langdurig hun glans, waardoor je auto een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Glas Detailing: Kristalhelder Zicht

Verbeter je rijervaring met onze glas detailing. Wij reinigen, polijsten en beschermen je autoruiten voor kristalhelder zicht. Geniet van een veilige en heldere rit, ongeacht de weersomstandigheden.

Optimaliseer je zicht met onze glas detailing. Met grondige reiniging, polijsten en bescherming zorgen wij voor kristalheldere autoruiten. Rijd veilig en comfortabel, ongeacht de weersomstandigheden, met een helder zicht op de weg.

Keramische Coating: Bescherming en Glans

Geef je auto een duurzame upgrade met onze keramische coating. Deze geavanceerde beschermende laag beschermt de lak tegen krassen, UV-stralen en weersinvloeden, terwijl het een diepe, langdurige glans toevoegt.

Ontdek de voordelen van keramische coating voor je auto. Onze geavanceerde formule biedt niet alleen bescherming tegen krassen en weersinvloeden, maar zorgt ook voor een diepe en langdurige glans. Investeer in de duurzaamheid en uitstraling van je voertuig met onze keramische coatingdiensten.