Check onze nieuwe KBG Key Hangers

The Iconic Starroof

KBG Customz verandert je autorit in een magische ervaring met op maat gemaakte sterrenhemelinstallaties. Geniet van vallende sterren, aangepaste logo's en fonkelende sterren, allemaal bedienbaar via onze handige app. Personaliseer de sfeer met een scala aan kleuropties. Tevens geeft een sterrenhemel een gevoel van ruimetlijkheid. Travel in luxury, with space, with stars.

KBG Customz Auto Sterrenhemel

Starpacks

Nightsky

Galaxy

Nebula

Universe

Glasvezel Sterrenhemel Verlichting

Verken een betoverende wereld van sterrenhemels in je auto met onze geavanceerde glasvezelverlichting.

Elk detail is ontworpen om je te laten genieten van een magische rit onder een fonkelende hemel. Ontdek de verwondering van reizen onder de sterren met ons glasvezel sterrenhemelverlichtingssysteem.

Design & Installatie

Wanneer het gaat om het creëren van een unieke ambiance in je auto, is de installatie en het ontwerp van cruciaal belang.

Onze experts zorgen ervoor dat elk detail perfect is. Met glasvezelkabels brengen we de kosmos naar jouw auto, en onze oog voor detail zorgt voor een naadloze integratie die elke rit omtovert tot een luxueuze reis.

Personalisatie

Jouw auto, jouw stijl. Met onze sterrenhemelverlichting kun je je voertuig personaliseren zoals jij dat wilt.

Kies uit een scala aan kleuren, patronen en effecten om een sfeer te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je auto een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en geniet van de magische ambiance die het met zich meebrengt.

Voordelen van Auto Sterrenhemels

Bij KBG Customz hebben wij een passie voor auto’s. Zo zijn wij een van de weinige bedrijven in Nederland die het mogelijk maken om een sterrenhemel in uw auto te plaatsen.

Ontdek de perfecte sterrenhemelervaring met onze vier unieke pakketten. Of je nu op zoek bent naar vallende sterren, aangepaste logo's, kleurrijke effecten of meer, we hebben een pakket dat bij jouw wensen past.

100% Glasvezel Kabels

Complete Montage

Vallende sterren en logo’s

Aan te passen met de app

The Stars At Your Fingertips