Check onze nieuwe KBG Key Hangers

Let There Be Ambient Light

Ontdek de perfecte combinatie van sfeer en stijl met onze op maat gemaakte ambient light voor auto's. Of je nu een subtiele touch of een opvallende statement wilt, bij KBGCustomz brengen we jouw visie tot leven. Onze sfeerverlichting, compatibel met alle automerken, is eenvoudig te bedienen via het infotainmentsysteem. Met een grenzeloze variatie aan kleuren transformeer je jouw rijervaring en geef je je auto een unieke uitstraling.

KBG Customz Auto Sfeerverlichting
KBG Customz Auto Sfeerverlichting Mercedes Benz

Ambient Light: The KBG Way

Ambient light, ook wel sfeerverlichting genoemd, zijn LED strips die in de panelen in het dashboard, deuren, opbergvakjes en vloerruimtes zijn verwerkt.

Bij KBG Customz gaan wij echter altijd een stap verder dan wat er al bestaat. Zo kunnen wij ook ambient light verwerken in het dak, de stoelen, handvaten, en nog veel meer. Bij KBG Customz bestaan er geen grenzen. Je kunt gerust al je ideeën en wensen met ons delen. Onze experts staan klaar om jouw maatwerk sfeerverlichting te installeren voor een sfeervolle en betoverende ervaring.

KBG Customz Auto Sfeerverlichting BMW

Sfeervolle Ritten

Duik in een wereld van verfijnde elegantie met de op maat gemaakte auto sfeerverlichting van KBG Customz.

Onze levendige LED-strips en persoonlijke kleurenschema's tillen jouw rijervaring naar een hoger niveau. Laat je voertuig een betoverende sfeer uitstralen, afgestemd op jouw stijl. Of je nu kiest voor kalmerend blauw of energiek rood, wij brengen de perfecte ambiance op de weg. Met vakmanschap en precisie transformeren wij jouw auto in een oase van sfeer, waardoor elke rit een memorabele reis wordt. Ervaar de magie van aangepaste sfeerverlichting en verlicht je weg met KBG Customz.

Op maat gemaakt

Personaliseer jouw auto met onze op maat gemaakte ambient light, waardoor elke rit uniek wordt.

Onze sfeerverlichting experts bouwen ambient light met de hand in. Er worden glasvezelkabels getrokken vanaf de module en verwerkt in het interieur van je auto. Alle bekabeling wordt netjes weggewerkt achter de panelen.

Bedienen via het infotainment systeem

Onze ambient light is moeiteloos te controleren via het infotainmentsysteem van je auto.

In de meeste auto's kunnen wij het originele sfeerverlichting menu activeren. In sommige gevallen heeft een auto dit menu niet in het systeem. In dat geval kun je jouw ambient light via een handige app bedienen.

Alle kleuren en effecten mogelijk

Ontdek een wereld van mogelijkheden met onze ambient light. Creëer de perfecte sfeer met een grenzeloze variatie aan kleuren en effecten.

Met het verwerkte RGB-kleurenspectrum zijn er ongeveer 64 unieke kleuren mogelijk en kun je kleurcombinaties instellen. Ook zijn effecten met bewegende lichteffecten of vloeiende kleurovergangen mogelijk.

Voordelen van Auto Sterrenhemels

Bij KBG Customz hebben wij een passie voor auto’s. Zo zijn wij een van de weinige bedrijven in Nederland die het mogelijk maken om een sterrenhemel in uw auto te plaatsen.

Ontdek de perfecte sterrenhemelervaring met onze vier unieke pakketten. Of je nu op zoek bent naar vallende sterren, aangepaste logo's, kleurrijke effecten of meer, we hebben een pakket dat bij jouw wensen past.