Bent u opzoek naar een ambient lighting auto? Heeft u zichzelf ooit afgevraagd of u het interieur van uw auto kon veranderen naar een volledige lichtshow? Veel luxe auto’s hebben vaak opties die normale autos niet hebben, zoals sfeerverlichting. Slechts een aantal automerken bieden sfeerverlichting aan. Biedt uw favoriete automerk dit niet aan, maar wilt u wel ambient lighting in uw auto? Dan kunt u bij KBG Customz langskomen voor ambient lighting auto of u nu beschikt over een luxe auto of een auto met standaardopties. Onze experts regelen het voor u!

Maar hoe werkt sfeerverlichting nu precies? De functie maakt gebruik van binnenverlichting die rond de cabine gemonteerd wordt, behalve de voetverlichting. Wilt u uw auto een complete nieuwe interieur look geven? Heeft u interesse om Ambient lighting auto te laten plaatsen? Dan bent u bij KBG Customz aan het juiste adres.

Bereken direct je kosten
Bereken direct je kosten

Keuze uit verschillende kleuren

Bij KBG Customz zijn wij gespecialiseerd in het verrichten van auto aanpassingen. Eenmaal ambient lighting geïnstalleerd, kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Binnen een seconde ervaart u meer sfeer in uw auto. Bereken via onze calculator de kosten.

         Waarom KBG Customz?

Autogordel in kleur 

Bij KBG Customz draait het allemaal om jouw droomauto te realiseren. Om jouw droomauto te realiseren zijn wij dan ook gespecialiseerd in meerdere diensten. Zo kan je jouw autogordel vervangen door een autogordel in kleur. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor het spuiten van velgen, dashboard wrappen, auto wrappen en nog veel meer diensten.

         Waarom KBG Customz?

            ✔Maatwerk
            ✔ Perfecte communicatie
            ✔ Landelijk bekend
            ✔ Hoge kwaliteit

Waarom is ambient lighting auto recent zo populair geworden?

De laatste jaren is het bieden van interieurverlichting steeds meer de standaard geworden. Sfeerverlichting is de zachte verlichting rond de middenconsole van een auto, portiergrepen, deurgrepen, bekerhouders en soms bij de voetruimte en dashboard van een auto.

Volgens een nieuwe studie uitgevoerd door BMW en de Lighting Engineering Group aan de Ilmenau University in Duitsland. Blijkt dat sfeerverlichting in het interieur de waarneming verhoogt waardoor het interieur van een auto ‘s nachts groter aanvoelt. De sfeerverlichting kan daarnaast ook vermoeidheid verminderen. 

Blootstelling aan blauw licht zorgt ervoor dat je wakker en alert blijft, blijkt uit onderzoek van Brigham and Women’s Hospital. Dus ‘s nachts rijden met ambient lighting auto uitgerust, zorgt ervoor dat u ‘s nachts minder vermoeid bent en meer alert blijft dan wanneer u zou rijden in een auto zonder interieurverlichting.

Daarnaast waren er veel bestuurders die aangeven dat ambient lighting auto de kwaliteit van de materialen en het ontwerp van de auto verhoogde. Ook gaf iedereen aan dat de verlichting de bedieningselementen van een auto makkelijker zichtbaar waren en dus rijden dus weer wat veiliger wordt omdat u niet meer hoeft te zoeken naar bepaalde knoppen.

Ambient lighting auto

Contact

Wil je meer te weten komen over ambient lighting auto? Of heb je andere vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: 06 24953552 of stuur een email naar: info@kbgcustomz.nl. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar je natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Gezelstraat 24, 2671 BW Naaldwijk.