Velgen spuiten? Geef jouw auto een andere look door jouw velgen te spuiten bij KBG Customz. Velgen spuiten is een vak apart, goedkoop is dan ook vaak duurkoop. Wil jij jouw velgen professioneel gespoten hebben? Dan ben je bij KBG Customz aan het juiste adres. Zo kan jij nog jaren genieten van jouw gespoten velgen. Benieuwd naar de kosten voor velgen spuiten? Je kunt tegenwoordig via onze calculator direct de kosten berekenen voor alle diensten die wij aanbieden. Vervolgens kan je na het berekenen van de kosten direct een afspraak inplannen. 

Bereken direct je kosten
Bereken direct je kosten

Waarom velgen spuiten?

Bij KBG Customz draait het om onze klanten. Veel mensen geven veel om hun auto. Om meer rijplezier te beleven kiezen steeds meer mensen ervoor om hun auto te customizen. Door jouw velgen te laten spuiten, zal je merken dat dit direct een hele andere look geeft aan jouw auto.

         Waarom KBG Customz?

Waarom velgen spuiten?

Bij KBG Customz draait het om onze klanten. Veel mensen geven veel om hun auto. Om meer rijplezier te beleven kiezen steeds meer mensen ervoor om hun auto te customizen. Om jouw droomauto te realiseren hoort het spuiten van de velgen. Door jouw velgen te laten spuiten zal je merken dat dit direct een hele andere look geeft aan jouw auto.

         Waarom KBG Customz?

            ✔Maatwerk
            ✔ Perfecte communicatie
            ✔ Landelijk bekend
            ✔ Hoge kwaliteit

Velgenschade herstellen 

Naast het spuiten van velgen is het ook mogelijk om velgenschade te herstellen. Velgen maken de auto, niets is daarom vervelender als stoeprandschade of krassen op jouw velgen. Je kunt er dan ook voor kiezen om de velgenschade te laten herstellen. Zo laten onze professionals jouw velgen er weer als nieuw uitzien. Wil jij direct een afspraak maken voor het herstellen van jouw velgen? Dan raden wij aan om telefonisch of per email contact met ons op te nemen.

Combineren – Velgen spuiten

Steeds meer mensen willen hun auto uniek maken om zo hun droomauto te realiseren. Door te kiezen voor ons combipakket zet je een stap in de goede richting. Het combipakket bevat meerdere diensten, namelijk velgen spuiten, remklauwen spuiten en gordels vervangen. Er wordt dan ook vaak gekozen voor rode remklauwen, rode gordels en zwarte velgen. Dit geeft zowel het exterieur als het interieur een totaal andere look.

velgen spuiten

Contact

Wil je meer te weten komen over velgen spuiten? Of heb je andere vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: 06 24953552 of stuur een email naar: info@kbgcustomz.nl. Onze medewerkers staan klaar om al jou vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Gezelstraat 24, 2671 BW Naaldwijk.