Remklauwen spuiten? Bij KBG Customz ben jij aan het juiste adres. Wij maken alle auto aanpassingen mogelijk om zo jouw droomauto te realiseren. Het spuiten van remklauwen maakt jouw auto niet alleen mooier. Het beschermt ook nog eens jouw remklauwen. De lak brengt als het ware een beschermlaag aan op de remklauwen. Wil jij weten wat het kost om jouw remklauwen te spuiten? Via onze calculator kan jij direct de kosten bereken en een afspraak inplannen.

Bereken direct je kosten
Bereken direct je kosten

Waarom remklauwen spuiten?

Het spuiten van remklauwen brengt als het ware een beschermlaag aan op jouw remklauwen. Het geeft dus niet alleen een totaal andere look. Bij KBG Customz zijn wij gespecialiseerd in meerdere auto aanpassingen. Bij het spuiten van jouw remklauwen hoeven wij dan ook alleen maar jouw velgen te demonteren. Onze professionals hoeven niet jouw complete remklauw uit elkaar te halen. Doordat wij jouw remklauwen spuiten terwijl deze nog gemonteerd zitten, hoeven de remklauwen niet ontlucht te worden. Zo voorkomen wij eventuele risico’s voor jouw remmerij. Kies daarom altijd voor een autobedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Bereken direct de kosten voor het spuiten van jouw remklauwen via onze calculator en plan vandaag nog een afspraak in.

         Waarom KBG Customz?

Waarom remklauwen spuiten?

Het spuiten van remklauwen brengt als het ware een beschermlaag aan op jouw remklauwen. Het geeft dus niet alleen een totaal andere look. Wij bij KBG Customz zijn gespecialiseerd in meerdere auto aanpassingen. Bij het spuiten van jouw remklauwen hoeven wij dan ook alleen maar jouw velgen te demonteren. Onze professionals hoeven namelijk niet jouw complete remklauw uit elkaar te halen. Doordat wij jouw remklauwen spuiten terwijl deze nog gemonteerd zitten, hoeven de remklauwen niet ontlucht te worden. Zo voorkomen wij eventuele risico’s voor jouw remmerij. Kies daarom altijd voor een autobedrijf wat hierin is gespecialiseerd. Bereken direct de kosten voor het spuiten van jouw remklauwen via onze calculator en plan vandaag nog een afspraak in.

         Waarom KBG Customz?

            ✔Maatwerk
            ✔ Perfecte communicatie
            ✔ Landelijk bekend
            ✔ Hoge kwaliteit

Hoeveel kost remklauwen spuiten?

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun auto te customizen. Het customizen van jouw auto brengt meer rijplezier met zich mee. Daarnaast onderscheidt je jouw auto van de rest. Omdat er (onder andere) steeds meer aanvraag is naar het spuiten van remklauwen, kan jij tegenwoordig direct de kosten berekenen voor jouw auto. Na het berekenen van de kosten kan jij direct ook een afspraak inplannen.

Combineren – remklauwen spuiten

Naast het spuiten van remklauwen kan je bij KBG terecht voor veel meer diensten die betrekking hebben tot auto customizations. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een combipakket. Dit pakket bestaat uit het spuiten van remklauwen en het vervangen van jouw standaard autogordel. Zo kan je jouw remklauwen rood spuiten en dit combineren met rode gordels in jouw auto! Dit geeft jouw auto zowel van binnen als buiten een totaal andere look, terwijl deze onderdelen slechts een klein deel uitmaken van een auto.

Remklauwen spuiten

Contact

Wil je meer te weten komen over remklauwen spuiten? Of heb je andere vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: 06 24953552 of stuur een email naar: info@kbgcustomz.nl. Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Gezelstraat 24, 2671 BW Naaldwijk.