Ons verhaal

Bij KBG Customz zijn we trots op het feit dat we alleen vertrouwen op een combinatie van de allerbeste materialen en de meest bekwame professionals met meer dan 5 jaar ervaring om de door jou gekozen service uit te voeren. We bieden een scala aan op maat gemaakte diensten, van voertuig wrapping, op maat gemaakte constructies, voertuigconversies, lederen interieur en nog veel meer. 

One-stop shop

Met meer dan 5 jaar ervaring, is er geen betere plaats om uw voertuig mee te nemen voor op maat gemaakte diensten. Het KBG customz team biedt een hele reeks op maat gemaakte voertuigservices. Zo kunt u terecht bij ons voor wrappen, remklauwen spuiten, custom gordels, dynamic lights, velgen spuiten, interieur bekleding en stuurbekleding.

Jaren ervaring 

Ons doel is om jouw wens te verwezenlijken. Met onze expertise kunnen wij aanpassingen opmaat verrichten. Klik op de onderstaande knop en maak je afspraak!

Uw auto. Onze passie

Wij kunnen jouw auto naar een hoger niveau tillen. Of je je auto nou sportiever, comfortabeler of mooier wil maken, wij kunnen het voor je regelen.

Bereken je kosten