Lichten smoken? Laat jouw lichten professioneel smoken door een van onze professionals. Door het smoken van autolichten, geef je niet alleen jouw auto een mooiere look. Lichten smoken kent namelijk meer voordelen. Zo beschermt de folie jouw autolampen tegen steenslag. Ook beschermt de folie jouw koplampen tegen uv stralen, waardoor de koplampen niet dof kunnen worden. Wil jij direct jouw lichten laten smoken door een van onze professionals? Bereken dan direct de kosten via onze calculator en plan een afspraak in.

Bereken direct je kosten
Bereken direct je kosten

Combineren – Lichten smoken

Bij KBG Customz kan je terecht voor allerlei diensten op het gebied van auto aanpassingen. Wrappen, stuur customizen, gordels vervangen, noem het maar op. Naast lichten smoken kan jij er ook voor kiezen om het te combineren met ramen blinderen. Dit geeft een totaal andere look aan jouw auto.

         Waarom KBG Customz?

Combineren – Lichten smoken

Bij KBG Customz kan je terecht voor allerlei diensten op het gebied van auto aanpassingen. Wrappen, stuur customizen, gordels vervangen noem het maar op. Naast lichten smoken kan jij er ook voor kiezen om het te combineren met ramen blinderen. Dit geeft een totaal andere look aan jouw auto.

         Waarom KBG Customz?

            ✔Maatwerk
            ✔ Perfecte communicatie
            ✔ Landelijk bekend
            ✔ Hoge kwaliteit

Professioneel lichten smoken

KBG Customz heeft meerdere professionals die ieder gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Zo werken wij alleen met folie van de hoogste kwaliteit en de beste professionals. Tegenwoordig is het vervangen van een koplamp niet goedkoop. Het is dan ook zeker aan te raden om deze koplampen goed te beschermen. De oplossing hiervoor is het aanbrengen van folie oftewel lichten smoken. Om ervoor te zorgen dat de folie jaren mee kan gaan, is het belangrijk om professioneel lichten te smoken.

Hoe werkt lichten smoken?

Wanneer jij ervoor kiest om jouw lichten te smoken, kan je kiezen uit het smoken van jouw achterlampen of voorlampen en direct de tint bepalen. Vervolgens zullen onze professionals jouw lampen grondig reinigen zodat er geen vlekken of insecten achterblijven. Daarna zal de folie worden aangebracht en zal dit vervolgens verhit worden. Hierna kan jij jarenlang blijven genieten van jouw auto zonder dat de folie zal loslaten.

Lichten smoken

Contact

Wil je meer te weten komen over lichten smoken? Of heb je andere vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: 06 24953552 of stuur een email naar: info@kbgcustomz.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Gezelstraat 24, 2671 BW Naaldwijk.