Dashboard wrappen? Bij KBG Customz is het niet alleen mogelijk om jouw auto te wrappen, ook kan je jouw dashboard wrappen. Wanneer je het interieur van jouw auto zat bent is het mogelijk om jouw auto-interieur een totaal andere look te geven. Je kunt ervoor kiezen om andere interieuronderdelen te bestellen. Echter kost dit veel meer geld en zal je niet hetzelfde effect hebben wanneer we jouw dashboard wrappen. Zo kun je ervoor kiezen om jouw dashboard te wrappen in alcantara. Of kies je ervoor om jouw dashboard onderdelen te wrappen in carbon? Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos bij KBG Customz.

Bereken direct je kosten
Bereken direct je kosten

Waarom dashboard wrappen?

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun dashboard te wrappen. Het wrappen van jouw dashboard geeft het interieur van jouw auto een totaal andere look. Zo is het mogelijk om het dashboard te wrappen, de deurlijsten, het middenconsole en nog veel meer. Men kiest er tegenwoordig steeds vaker voor omdat het een unieke uitstraling geeft en dashboard wrappen stukken goedkoper is. Het vervangen van complete interieuronderdelen zal namelijk veel meer kosten.

         Waarom KBG Customz?

Waarom dashboard wrappen?

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun dashboard te wrappen. Het wrappen van jouw dashboard geeft het interieur van jouw auto, een totaal andere look. Zo is het mogelijk om het dashboard te wrappen, de deurlijsten, het middenconsole en nog veel meer. Men kiest er tegenwoordig steeds vaker omdat het een unieke uitstraling geeft en het dashboard wrappen stukken goedkoper is dan onderdelen compleet te vervangen.

         Waarom KBG Customz?

            ✔Maatwerk
            ✔ Perfecte communicatie
            ✔ Landelijk bekend
            ✔ Hoge kwaliteit

Professioneel materiaal – Dashboard wrappen

Om ervoor te zorgen dat de wrapfolie lang mee kan gaan, werken wij bij KBG Customz alleen met de hoogste kwaliteit wrapfolie. Wanneer wij eenmaal jouw dashboard wrappen kan de wrap jarenlang mee. Interieur wrap heeft veel minder te verduren dan exterieur wrap. Het interieur van een auto heeft natuurlijk niet te maken met regen en wind. Hierdoor kan jij jarenlang blijven genieten van jouw dashboard wrap. Naast het wrappen van jouw dashboard kan jij ook bij ons terecht voor wrappen, velgen spuiten, remklauwen spuiten, gordels vervangen en nog veel meer. Wil jij meer te weten komen over onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina.

Dashboard repareren

Nadat jouw auto enkele jaren oud is, kan het voorkomen dat het dashboard door de jaren heen beschadigd of bekrast raakt. Naast het dashboard wrappen, kan jij ook bij ons terecht voor dashboard reparaties. Onderdelen van jouw dashboard die bekrast zijn, maken wij weer helemaal krasvrij. Aangezien wij met professionals werken, zullen zij altijd kijken naar de mogelijkheden om jouw dashboard te repareren. Het repareren van de dashboard onderdelen is vaak stukken goedkoper dan het bestellen van een compleet onderdeel.

Dashboard wrappen

Contact

Wil je meer te weten komen over dashboard wrappen? Of heb jij andere vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: 06 24953552 of stuur een email naar: info@kbgcustomz.nl. Onze medewerkers staan klaar om al jou vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Gezelstraat 24, 2671 BW Naaldwijk.