Auto wrappen? Bij KBG Customz ben je aan het juiste adres. Maak jouw auto uniek door te wrappen. Auto wrappen maakt jouw auto niet alleen uniek, ook zorgt de wrapfolie ervoor dat de lak van jouw auto beschermd blijft. De mogelijkheden zijn eindeloos bij het wrappen van jouw auto. Je kunt kiezen uit je favoriete kleuren. Of je nu een matte wrapfolie wilt of een chrome wrapfolie, KBG Customz maakt het mogelijk.

Bereken direct je kosten
Bereken direct je kosten

Laat jouw auto wrappen door een professional

Auto wrappen is een vak apart. Wanneer je jouw auto laat wrappen, raden wij altijd aan om te controleren of een garage hierin is gespecialiseerd. Wanneer dit niet het geval is zal de wrapfolie binnen de kortste keren loslaten. KBG Customz is gespecialiseerd in onder andere auto wrappen, maar ook in gordels vervangen, velgen spuiten, remklauwen spuiten en nog veel meer.

         Waarom KBG Customz?

Laat jouw auto wrappen door een professional

Auto wrappen is een vak apart. Wanneer je jouw auto laat wrappen, raden wij altijd aan om te controleren of een garage hierin is gespecialiseerd. Wanneer dit niet het geval is zal de wrapfolie binnen de kortste keren loslaten. KBG Customz is gespecialiseerd in ondere andere auto wrappen, maar ook in gordels veranderen, velgen spuiten, remklauwen spuiten en nog veel meer.

         Waarom KBG Customz?

            ✔Maatwerk
            ✔ Perfecte communicatie
            ✔ Landelijk bekend
            ✔ Hoge kwaliteit

Wat kost auto wrappen?

Tegenwoordig zien wij steeds vaker dat mensen ervoor kiezen om hun auto te wrappen. Er zijn dan ook veel garages die het mogelijk maken om jouw auto te wrappen. Het is belangrijk om na te gaan of deze garages wel gespecialiseerd zijn. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor het wrappen van jouw auto dat niet wordt gedaan door een professioneel bedrijf. KBG Customz werkt daarom alleen met gespecialiseerd personeel en met de hoogste kwaliteit materialen. Wanneer je jouw auto wilt laten wrappen bij KBG kan je een offerte op maat aanvragen via onze calculator. Onze medewerkers zullen dan z.s.m. contact met jou opnemen om de offerte te bespreken.

Waarom KBG Customz? – Auto wrappen

KBG Customz bestaat al sinds 2017. Ons doel is om iedere auto een unieke look te geven. Zo realiseren wij voor onze klanten hun droomauto. Een veel gekozen dienst is dan ook auto wrappen. Om jouw auto een unieke look te geven zullen een van onze medewerkers contact met jou opnemen. Want wanneer je voor KBG Customz kiest, kies je voor maatwerk, de beste materialen en perfecte service.

Veel gestelde vragen

Kan ik door de wasstraat nadat mijn auto gewrapped is?

Jazeker, onze wrapfolie is van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kan jij zonder zorgen door de wasstraat. De wrapfolie kan gerust jaren mee zonder los te laten.

Is de wrapfolie gemakkelijk te verwijderen?

Jazeker, doordat wij werken met de beste kwaliteit wrapfolie zal de wrapfolie niet alleen lang meegaan. Ook zal de wrapfolie gemakkelijk te verwijderen zijn wanneer jij de wrap zat bent.

Beschermt de wrapfolie mijn autolak?

Naast dat je met wrapfolie jouw auto uniek kunt maken, beschermt het ook jouw autolak. De wrapfolie zorgt namelijk voor een extra laag op de autolak.

Contact

Wil je meer te weten komen over auto wrappen? Of heb je andere vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: 06 24953552 of stuur een email naar: info@kbgcustomz.nl. Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Gezelstraat 24, 2671 BW Naaldwijk.